tag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post1688158247372750454..comments2022-09-10T08:12:59.675-07:00Comments on За хората и пиците: Козуначени кифличкиAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-62672554042273478482020-04-06T12:45:30.360-07:002020-04-06T12:45:30.360-07:00Този коментар бе премахнат от автора.Тониhttps://www.blogger.com/profile/04119321818946330157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-32466108914773935312020-04-06T12:39:52.583-07:002020-04-06T12:39:52.583-07:00Здравейте може ли със суха мая.БлагодаряЗдравейте може ли със суха мая.БлагодаряТониhttps://www.blogger.com/profile/04119321818946330157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-78258014442988049912020-04-06T12:35:40.588-07:002020-04-06T12:35:40.588-07:00Здравейте може ли със суха мая.Благодаря.Здравейте може ли със суха мая.Благодаря.Тониhttps://www.blogger.com/profile/04119321818946330157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-31159859455901301732015-04-19T18:57:21.949-07:002015-04-19T18:57:21.949-07:00Станаха превъзходни кифличките. Вече няколко пъти ...Станаха превъзходни кифличките. Вече няколко пъти ги правя и всеки път се получават идеално меки и вкусни. Благодаря ти много за рецептата и уточненията :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06575088901769367913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-8022478328124852042015-01-27T11:42:01.573-08:002015-01-27T11:42:01.573-08:00Здравей, Таня! Да, още топли, само леко отдъхнали ...Здравей, Таня! Да, още топли, само леко отдъхнали - не горещи и в студено прясно мляко. Поздрави! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-33342946292701397632015-01-26T03:26:47.963-08:002015-01-26T03:26:47.963-08:00Здравей,Николина!Изпечените кифлички в топло или с...Здравей,Николина!Изпечените кифлички в топло или студено прясно мляко се потапят?И направо от фурната извадени или трябва малко да починат?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03009635827515830697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-19953539476342158952014-04-28T00:17:20.601-07:002014-04-28T00:17:20.601-07:00Ооо, Тони, това е чудесно! И мен последната партид...Ооо, Тони, това е чудесно! И мен последната партида много ме изкуши и ако това ще те успокои , изядох два пъти по толкова -;))). Поздрави и нядявам се до скоро! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-11471428965564943112014-04-26T03:34:27.578-07:002014-04-26T03:34:27.578-07:00Е , Ники предизвикателството от твоя страна си стр...Е , Ники предизвикателството от твоя страна си струваше. По нощните часове след фъча с който се бях захванала ,започнах да майсторя твоите кифлички. Получиха се толкова меки и пухкави- хапнах 4 -срам ме ,но... не издържах.Хубав ден и благодаря за рецептата. Надявам се следващият път на вид да станат красиви като твоите!Готварско настроениеhttps://www.blogger.com/profile/12044823835683752902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-6628518037876074202014-04-03T01:56:26.967-07:002014-04-03T01:56:26.967-07:00Обикновено се изчакват , докато се удвоят / 1 - 2 ...Обикновено се изчакват , докато се удвоят / 1 - 2 часа/ , а при липса на време се слагат направо в незагрята фурна на 60 гр. да втасат бързо така и после се увеличават постепено градусите до макс. 180 - 190 гр..Често , като оформя, ги Замразявам и после ги вадя вечерта от фризера, оставям ги цяла нощ в тавичката, в която ще ги пека и на сутринта ги намазвам и ги изпичам.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-8817518109635202422014-03-27T18:56:26.473-07:002014-03-27T18:56:26.473-07:00Nikolina, zdraveite. Chudia se gore dolu za kolko ...Nikolina, zdraveite. Chudia se gore dolu za kolko vreme se ostavia testoto da vtasa. Mnogo iskam da napravia kiflichkite za zakuska i ne swm sigurna dali she ima vreme sutrinta da se prigotviat, ili testoto triabva da se zamesi vecherta i da se izpekwt kiflichite na drugata sutrin. Swvet?!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06112320175649100305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-41897932571867440312014-02-06T07:35:11.935-08:002014-02-06T07:35:11.935-08:00Мартина, това е чудесно! Много се радвам, наистина...Мартина, това е чудесно! Много се радвам, наистина! Преди Великден опитайте и маслената роза - бриош с маслен крем , ако решите и кой знае, кой знае за великденски козунак...-:) Поздрави! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-6789610680621103732014-02-05T11:42:32.267-08:002014-02-05T11:42:32.267-08:00Направих кифличките и поничките:) Станаха върховни...Направих кифличките и поничките:) Станаха върховни!!!Веднага ги поставям в любими рецепти! Това ще е великденския ми козунак:) Благодаря ви много Николина!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15321301147197118849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-42231332129056538682014-01-10T11:08:48.834-08:002014-01-10T11:08:48.834-08:00Благодаря ви,Николина :) :) Ще опитаме както ни по...Благодаря ви,Николина :) :) Ще опитаме както ни посъветвахте :) <br />Голямо приключение ще е утре с приготовлението :) :) :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13684930665698234377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-32886840760000612262014-01-10T09:57:49.536-08:002014-01-10T09:57:49.536-08:00Здравейте, Искра! Сметаната е готварска, но иде ре...Здравейте, Искра! Сметаната е готварска, но иде реч, жълтъкът за намазване да бъде размит с капки прясно мляко или сметана, или дори също с вода-;). Съветвам ви и вас да опитате , както мен последния път, а именно да ги изпечете без да ги намазвате с нищо, а готови да ги потопите от лицевата страна в прясно мляко и после в кристална захар. На децата се харесва повече така...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-60007621461974019612014-01-10T06:37:57.298-08:002014-01-10T06:37:57.298-08:00А аз искам да попитам за намазването на кифличките...А аз искам да попитам за намазването на кифличките - сметаната,жълтъка и млякото се комбинират заедно ли или са просто поотделно като идеи за намазване? И предполагам,че става въпрос за сладкарска сметана.... Моля,да извините въпросите ми,но обещах на сина ми да опитаме заедно да сътворим тези вкусни кифлички :) :) :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13684930665698234377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-57851451715024139052014-01-08T23:00:10.138-08:002014-01-08T23:00:10.138-08:00Да, те са за тестото, а ако след изпичането ще се ...Да, те са за тестото, а ако след изпичането ще се мажат с масло, си трябва още-;). Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-16127037781658448122014-01-08T13:02:22.935-08:002014-01-08T13:02:22.935-08:00Благодаряза апетитното предложение, обаче и на мен...Благодаряза апетитното предложение, обаче и на мен не ми стана ясно 40-те гр. краве масло влагат ли се при замесването на тестото или са занамазването след изпичане ?festinahttps://www.blogger.com/profile/16997806836471708672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-55745501541659559202014-01-08T09:11:13.159-08:002014-01-08T09:11:13.159-08:00БлагодаряБлагодаряAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15493082447532909421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-20013568098700302562014-01-08T09:03:53.462-08:002014-01-08T09:03:53.462-08:00Денислав Аспарухов, това количество захар е за тес...Денислав Аспарухов, това количество захар е за тестото, а за декориране/ поръсване/ е нужно още-;). Опитайте втория вариант - готови да ги потопите в прясно мляко и след това в захар-;). Станаха чудесни така , истински сладкиши-;). Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-1046665509114893922014-01-08T09:00:10.357-08:002014-01-08T09:00:10.357-08:00Веси, благодаря! Веси, благодаря! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-77389359941017082132014-01-08T08:34:59.818-08:002014-01-08T08:34:59.818-08:00Искам да си ги направя, но не разбрах тези 50 г за...Искам да си ги направя, но не разбрах тези 50 г захар, в тестото ли се слагат или са за поръсванеAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15493082447532909421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-58886865730334099092014-01-06T10:43:23.840-08:002014-01-06T10:43:23.840-08:00много вкусни изглеждат тези кифлички. Много интере...много вкусни изглеждат тези кифлички. Много интересна форма имат и мисля следващият път мойте кифлички така да ги направя.<br />Приятна вечер и весел празник.Vesihttps://www.blogger.com/profile/18223268061374993445noreply@blogger.com