tag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post914026455303693404..comments2022-09-10T08:12:59.675-07:00Comments on За хората и пиците: Хляб с прясна сметанаAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-17110995762198392112015-06-15T04:03:03.540-07:002015-06-15T04:03:03.540-07:00Харесва ми изглежда страхотно Харесва ми изглежда страхотно Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18323895546420229616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-70938590584339686672014-11-10T06:31:12.239-08:002014-11-10T06:31:12.239-08:00Вили, 50 - те гр. са за тестото, а оформен отделно...Вили, 50 - те гр. са за тестото, а оформен отделно го намазвам с още около 1 супена лъжица. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13045269295708597221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2862463172889552933.post-31475548729488043002014-11-10T05:49:34.346-08:002014-11-10T05:49:34.346-08:00Част от зехтина се омесва в тестото, а с останалат...Част от зехтина се омесва в тестото, а с останалата част се намазва хляба отгоре, или само се намазва със зехтин?vilihttps://www.blogger.com/profile/06307038881648877854noreply@blogger.com