Необходими продукти:
- 4 бр.тиквички
- 5 яйца
- 2 - 3 супени лъжици пармезан / не е задължителен/
- 5 супени лъжици галета
- сол на вкус
- 150 гр. варено прошуто
- 200 гр. моцарела
Яйцата се разбиват с тел. Тиквичките се рендосват, осоляват и оставят за кратко да со отделят течността, след което се изискват и добавят към яйцата. Също галетата и пармезана. Посолява се и се обърква. Получената смес се изсипва в широка, продълговата тава, покрита с хартия за печене и се изпича в загрята фурна на 190 гр. за около 15 минути. Готово, още топло му се реди плънката / в случая е тази/ и се завива на руло. Изчаква се да се охлади добре и се реже на тънки парчета.
Няма коментари:
Публикуване на коментар