Необходими продукти:
- 250 гр. брашно
- 120 гр. захар
- 130 гр. прясно мляко
- 2 яйца
- 80 разтопено масло
- кората на един портокал био
- половин пакетче баакпулвер / 8 гр./
- крем Нутела или друг течен шоколад
Начин на приготвяне:
В купа се смесват брашното, баакпулвера, захарта и настърганата портокалова кора. В друг съд се разбъркват яйцата, млякото и разтопеното масло / охладено/. Течната смес се изсипва при сухата и се обърква добре.
Формичките се пълнят до половината със сместа и отгоре се слага по лъжичка течен шоколад.
Пекат се в загрята фурна на 180 гр. за около 20 минути.
Формичките се пълнят до половината със сместа и отгоре се слага по лъжичка течен шоколад.
Пекат се в загрята фурна на 180 гр. за около 20 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар