Необходима е една опаковка бутер тесто, а за крема шантили необходимите продукти и начин на приготвяне тук :
http://zahorataipizite.blogspot.it/2014/01/blog-post_15.html
Начин на приготвяне:
От тестото се изрязват малки квадратчета, които се изпичат в загрята фурна на 200 гр. , след което се режат наполовина и с помоща на пош се пълнят с крема.
Поръсват се с пудра захар.
/ Вкъщи най - любим е този крем, но би могъл да бъде и друг, разбира се:)/
Начин на приготвяне:
От тестото се изрязват малки квадратчета, които се изпичат в загрята фурна на 200 гр. , след което се режат наполовина и с помоща на пош се пълнят с крема.
Поръсват се с пудра захар.
/ Вкъщи най - любим е този крем, но би могъл да бъде и друг, разбира се:)/
Този коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеNiki zdravei, tozi krem dali shte e podhodiasht za pwlnej na vwlshebnite ti kroasancheta? Ako ne tozi, to kakwv krem bi preporachala za tiah? Predvaritelno blagodaria za chudesnite recepti i otlichnite preporwki i swveti po otnoshenie na gotvaskia zanaiat...Hora kato teb prevrwshtat gotveneto v istinsko iskustvo. Bravo!
ОтговорИзтриванеЗдравей, Иве! Извинявай за закъснението, но аз едва сега виждам съобщението ти! Да, подходящ ще е, но ако ще се пълнят с него след изпичането с пош. Освен него , може да е шоколадов крем, просто яйчен крем също, т.е. без сметаната, конфитюр..., а са си достатъчно вкусни и без пълнеж -;). Поздрави и до скоро!
ИзтриванеЗдравей, искам да попитам, бутет тестото размразено ли да е или от фризера?
ОтговорИзтриване